top of page

Spa behandling

Lymfedrenasje

Lymfedrenasjemassasje, fremmer lymfesirkulasjon for å hjelpe kroppen skille ut avfallsstoffer og gjenoppretter kroppens normale syklus. Lymfedrenasje massasje forbedrer motstand mot endokrin og regulerer meridianer på menneskekroppen, har en god helse funksjon.

Pris: 650 kroner for 30 minutter, 879 kroner for 45 minutter, 1139 kroner for 60 minutter

Aromamassasje

Aromamassasje gjenvinner kroppens naturlige balanse, eliminerer giftstoffer og reduserer stress. Det er en beroligende behandling med aromatiske oljer for hele kroppen

Pris: 650 kroner for 30 minutter, 879 kroner for 45 minutter, 1139 kroner for 60 minutter

Dyp-vel transformasjon massasje

Fokus på de dypere lagene av muskler, slipper ut de kroniske spenningsmønstrene og bryter ned og eliminerer arrvev.

Pris: 650 kroner for 30 minutter, 879 kroner for 45 minutter, 1139 kroner for 60 minutter

Anti-stress hode massasje

Er en behagelig og rolig massasje på pannen og hodet. Den øker mengden av oksygen til hjernen og stimulerer øyefunksjonene, hårvekst, mental ro og motvirker angst og hodepine.

Pris: 650 kroner for 30 minutter

Fotsone terapi / Refleksologi

Typisk kinesisk refleksologi består hovedsakelig av punktmassasje, enten med hender eller ulike sonestaver. Reflekspunktene rundt kroppen er dynamiske, og for klienten vil disse punktene kjennes ømme ved press under føttene. I refleksologien beskrives dette som små krystaller under huden, som igangsetter kroppens selvhelbredende evner når de bestemte punktene stimuleres. Refleksologi er en form for trykkmassasje som er med på å normalisere kroppens funksjoner.

Pris: 650 kroner for 30 minutter, 1139 kroner for 60 minutter

Fettfjerning

Behandlingen foregår ved at du får påsatt gummiputer, eller såkalte pads, på strategiske steder der du ønsker å redusere omfanget av fett, for eksempel på magen. Ved hjelp av en elektronisk treningssimulator blir det sendt impulser som aktiverer musklene i det valgte området til å svette og bryte ned fett for å oppnå vekttap. Behandlingen hjelper fordøyelsessystemet og bedrer kroppens forbrenning til sunn vektreduksjon.

Pris: 649 kroner

bottom of page