top of page

Kinesisk medisinsk behandling

Akupunktur

Akupunktur er en behandling som stimulerer kroppens egne helbredelsesprosesser og hjelper kroppen til å lege seg selv. Med røtter fra kinesisk medisin er akupunktur en terapiform hvor det settes tynne nåler i spesifikke punkter langs meridianene (meridianene er kroppens energibaner) som går på langs og tvers av kroppen. Akupunktur er ikke smertefullt og behandlingen er svært avslappende og frigjørende for både kropp og sinn.

Pris: Akupuktur  450 kroner (30min) ,   Akupunktur med TDP   650kroner (30min)

Tui Na massasje

Tui Na er basert på den tradisjonelle kinesiske teorien om meridianer og akupressur. Tui na følger den tradisjonelle kinesiske, medisinske teori enom flyten av Qi (energi) gjennom meridianene (energikanaler). Ved bruk av varierte massasjegrep og trykking masseres bløtvevet (muskler og sener) i kroppen. Tui na øker gjennomstrømming i blod- og lymfesystemet, noe som bidrar til at kroppen lettere kan helbrede seg selv.

Pris: 650 kroner for 30minutter,  879 kroner for 45 minutter,  1139 kroner for 60 minutter.

TDP terapi

TDP terapi er en behandlingsterapi som benytter varmelamper. Til forskjell fra normale infrarøde lamper og terapeutiske apparater som bruker mikrobølger, har TDP-lampen en rund, mineralbelagt plate bestående av 33 forskjellige mineraler. Behandlingen er svært avslappende og anbefales sammen med akupunktur for å lindre muskelsmerter og dempe betennelse.

Pris: 300 kroner (30min),  600 kroner(60min)

Sugekopper / kopping

Kopping er en behandling som bruker kopper som verktøy til å bedre sirkulasjonen i huden/muskulaturen og i kroppens indre organer der blodforsyningen er dårlig. I tillegg til lindring av hevelse og smerte, bidrar kopping også til bedre fysisk styrke. Det har vist seg å ha god effekt på forkjølelse, kronisk hoste, hodepine, muskelspenninger, ulike ryggproblemer, fordøyelsesbesvær og forstuinger.

Pris: 439 kroner

Ørelysbehandling

Ørelysbehandling eller otopati som det også kalles, er en gammel folkemedisinsk tradisjon. Ørelysbehandling er en velgjørende behandling som renser hørselsgangene, fjerner voks og slaggrester på en behagelig måte.

Pris: 439 kroner

Moxa

Moxabrenning oppstod i Kina i det 17. århundre og ble brukt til å lindre giktsmerter. Senere er moxabrenning blitt tatt i bruk over store deler av verden og anvendes ved en rekke sykdommer, for eksempel sykdommer i bevegelsesapparatet. Moxa av burot brenner raskt ved lav temperatur og stimulerer immunsystemet, samt meridianene og nervene til de valgte akupunkturpunktene.

Pris: 500 kroner

bottom of page